Obsah stránky

Konec roku 2023

neděle, 31. prosinec 2023 | Ostatní

Vážení spoluobčané,
dovolte mi abych v těchto svátečních a poklidných dnech napsal pár slov o tom co bylo a snad i bude.


Letošní rok 2023 se chýlí ke konci. Podařilo se nám mimo jiné dokončit opravu fasády obecního úřadu, takže to snad byl úspěšný rok.


Také jsme se v letošním roce několikrát všichni nebo snad většina setkali. Kromě tradičních akcí jako jsou masopust, Ukliďme Pošembeří, čarodějnice a posvícení jsme se v září hojném počtu setkali v letním kině, promítali film Zlouni (The Bad Guys, 2022) kde bylo nejvíce dětí. Také jsme společně jeli do divadla na představení Saxana (Studio DVA divadlo, pasáž Paláce Fénix). A samozřejmě jsme se potkali u příležitosti vánočního koncertu v Kapli sv. Isidora.


Proto bych chtěl poděkovat všem, kteří nám pomáhali. Zejména bych chtěl poděkovat rodině Hromádkových a jejich přátelům za pomoc s vánočním koncertem. Manželům Bartošovým za pomoc s dopravou do divadla. A také paní Zuzaně Menčlové za krásnou výzdobou v kapli při vánočním koncertu. A v neposlední řadě všem ostatní a také zastupitelům za pomoc při obecních akcích a při chodu obce.


Samostatným poděkováním bych se chtěl obrátit na náš nový rybářský spolek který letos zorganizoval dětské rybářské závody. Věřím, že se to stane tradicí, kterou Obec ráda podpoří.


Děkuji tedy všem a přeji úspěšný příští rok.


Věřím, že se v příštím roce stane mnoho zajímavého. První příležitostí se potkat bude již při Masopustu, který bude letos docela brzo. Čtyřicetidenní postní období se počítá od popeleční středy, letos tedy připadá masopust na 14 února 2024. Budeme rádi, když se zúčastníte případně když budete mít nápady na zlepšení masopustních oslav.

Milan Černý
starosta

Prohlášení o přístupnosti   |   Odběr novinek   |   Mapa webu   |   Kontakty
Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.