Obsah stránky

Odstávka elektřiny v obci Dobročovice - informace

středa, 21. září 2022 | Ostatní

 

Dobrý den všem,

v minulém týdnu proběhla v části obce neplánovaná odstávka v dodávce elektřiny pro domácnosti. Byla způsobena závadou na jednom transformátoru v lokalitě u řadovek. Nejdříve nešla od rána jedna fáze. Později bylo vypnuto celé vedení. Tuto závadu odstraňoval provozovatel vedení – společnost ČEZ Distribuce a.s.

Šlo o závadu docela závažnou. Bylo nutné povolat techniku, konkrétně vysokozdvižnou plošinu. Tuto techniku pracovníci ČEZ Distribuce a.s. nemohli zavolat, protože tomu bránilo zaparkované vozidlo. Proto byla oprava prováděna horolezeckým způsobem. Oprava se tím protáhla.

Za obec jsme se pokusili najít majitele tohoto vozidla. S určitým zpožděním se to povedlo. Vysokozdvižná plošina byla nakonec přistavena.

Celé léto v tomto místě parkovalo bílé auto. Na naše naléháni, že by se mohlo něco stát bylo auto posunuto. Na jeho místě zaparkovalo černé auto a v tu chvíli se stala havárie.

Proto prosím všechny, kdo tam parkují, aby si uvědomili, kde auta parkují. Jednak stojí na trávě. Ale hlavně stojí před transformátorem, který potřebuje občas opravit, upravit, a podobně.

Milan Černý, starosta

Prohlášení o přístupnosti   |   Odběr novinek   |   Mapa webu   |   Kontakty
Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.